Магазин

ВИДЕО: Направете интересни празнични декорации од хартија

ВИДЕО: Направете интересни празнични декорации од хартија

Направете интересни празнични декорации од хартија. Еве неколку идеи како да направите интересни празнични декорации и да го украсите вашиот дом.

Станува збор за евтини декорации, затоа што ќе ви треба само хартија, хефталка, гумени ластичиња, ножици, лепило и секако малку слободно време.

Погледнете ги видеата, сигурно ќе ви се допаднат.