Магазин

Интересни тетоважи

Интересни тетоважи

Причината поради која повеќето луѓе се тетовираат е бидејќи тоа им е еден од начините да се изразат себе си. Некои од нив преку тетоважите пробуваат да ги изразат своите чувства. Во денешно време, чести се и двојните тетоважи, односно тетоважи кои со спојување даваат одредена целина. Најчесто тие се романтични и љубовни.

На фотографиите ќе видите и тетоважи кои доколку човекот не застане правилно немаат никаква смисла.

0000072219-middle

0000072222-middle

0000072224-middle

0000072225-middle

0000072228-middle

0000072229-middle

0000072227-middle