Интервјуа

„Адора“ добитник на наградата „The Bizz 2016“

„Адора“ добитник на наградата „The Bizz 2016“
Интервју со менаџментот на „Адора“

Компанијата „Адора инженеринг“ е добитник на светската награда „The Bizz 2016“ за иновативен стил во домувањето во Монте Карло од страна на Светската бизнис конфедерација.

Ова е една од најзначајните награди која им се доделува на водечките компании во развојот на бизнисот на национално и светско ниво.

Во продолжение проследете го интервјуто со менаџментот на оваа компанија по повод ова светско признание од страна на Светската бизнис конфедерација, каде што членуваат 3.000 членки и над 100 држави.

nagradaaaa