Македонија,Крими хроника

ФОТО: Ова е исчезнатата Соња Спасиќ од Куманово

ФОТО: Ова е исчезнатата Соња Спасиќ од Куманово

Триесет и тригодишната Соња Спасиќ од Куманово исчезнала пред два дена.

Случајот е пријавен во МВР, но по молба на семејството објавуваме нејзина фотографија со цел до колку имате некаква информација да ги контактирате на бројот  075-203-453 или во најблиската полициска станица, објави Телма.

Соња живее во с. Ново село, облечена е во црни тренерки и црна јакна, со костенлива коса и висока 1,74 см.