Крими хроника

Исчезна 15 годишно девојче

Исчезна 15 годишно девојче

Вчера, околу пладне, во полициската станица Беко во Скопје, скопјанецот Т.Ц. пријавил дека од Центарот за социјални работи во непознат правец заминало петнаесетгодишно девојче, над кое тој имал старателство.