Македонија

Исчезна 17-годишен скопјанец

Исчезна 17-годишен скопјанец
Исчезна 17-годишен скопјанец
Семејството Станојевиќ од Скопје бара помош за пронаоѓање на нивниот исчезнат син.

Исчезнувањето на  Марјан Станојевиќ  неговото семејство го пријавило во МВР.

Доколку го забележите Марјан информирајте ја најблиската полициска станица или јавете се на бројот 192.