Крими хроника

Исчезна 17-годишна штитеничка на СОС детско село

Исчезна 17-годишна штитеничка на СОС детско село

Исчезна 17-годишна штитеничка на СОС детско село.

На 18.06.2016 година во ПС-Чаир, Д.А.(43) вработен во СОС детско село-Скопје, пријавил дека на 17.06.2016 година во непознат правец се оддалечила 17 годишна штитеничка која е сместена во Младинската програма 1 во Бутел. Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.