вторник, 28 март 2017  |  Вести денес: 65

Исчезна 48-годишен охриѓанец

Семејството е загрижено и бара било каква информација од сите кои го виделе. 48 годишниот Ристе Алексиески е висок околу 170 см, тежок околу 65 кг.

Исчезна 48-годишен охриѓанец

Исчезна 48-годишен охриѓанец

Последни вести

Ова е исчезнатиот охриѓанец, кој пред четири денови (03 јуни) замина на печурки и не се врати дома.

Семејството е загрижено и бара било каква информација од сите кои го виделе. 48 годишниот  Ристе Алексиески е  висок околу 170 см, тежок околу 65 кг.

Облечен во потемна облека (црни/тегет тренерки, темна маица/ блуза) и темна капа на главата.

На главата има забележителна голема рана од неодамнешна операција.

Излегол од дома околу 11/12 часот и се упатил на автопатот Охрид Скопје поточно од Мешеишта кон  село Климештани.

Последно е виден во 12. 30 часот на пладне помеѓу двете села по автопатот.

Семејството апелира доколку некој возач  на камион или автобус  го забележал на патот  или можеби го пренесол кон Дебрца да се јави и да им даде информација.

Контакт: 075 229 740 / 072 768 562 / 076 777 390

Најчитани вести