Крими хроника

Исчезна девојка од Љубанци

Исчезна девојка од Љубанци

Во полициска станица Чаир, вчера лицето Ц. Г.  (44)  од село Љубанци пријавил дека на 22.06.2016 година од домот во непознат правец се одалечила неговата ќерка Ц.Н. (19). Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.