Крими хроника

Исчезна девојка од Никуштак

Исчезна девојка од Никуштак

Осумнаесетгодишна девојка од селото Никуштак е пријавена за исчезната, влера попладне.

Ј.А.(60) од Никуштак пријавил дека на 05 неомври околу 01.00 часот од дома во непознат правец се оддалечила неговата внука А.Е. (18) од Никуштак, ќерка на неговиот брат. Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.