Крими хроника

Исчезна кумановка

Исчезна кумановка

Вчера кумановец во полицијата го пријавил исчезнувањето на неговата сестра.

Сопред полицијата И.Д. (41) од населбата Карпош во Куманово пријавил дека на 31 март  во утринските часови неговата сестра В.Д. (39) излегла од дома и не се вратила.

Полицијата презема мерки за пронаоѓање на лицето.