Македонија,Крими хроника

Исчезна малолетничка од Скопје

Исчезна малолетничка од Скопје

Четириесет и седумгодишната А.С. пред два дена во полициската станица во Аеродром пријавила дека исчезнала нејзинатаседумнаесетгодишна ќерка.

Малолетното девојче истиот ден отишла  на пракса и не се вратила дома.

Од МВР информираат дека се превземаат мерки за пронаоѓање на лицето.