Крими хроника

Исчезна малолетничка од Велес

Исчезна малолетничка од Велес
Исчезна малолетничка од Велес, мајката во страв поднела пријава во полиција.

На 16.09.2016 година во полициската станица во Велес С.Р. (41) од с.Кочилари пријавила дека истиот ден околу 15:30 часот нејзината 16 годишна ќерка излегла од средното училиште во Велес помеѓу часовите на голем одмор, по што не се вратила.

ПС-Велес презема мерки за пронаоѓање на лицето.