Македонија,Крими хроника

Исчезна малолетничка во Тетово

Исчезна малолетничка во Тетово

Триесет и осумгодишниот М.Х. од Тетово вчера пријавил дека претходниот ден исчезнала неговата шестнаесет сестра.

Од МВР инфотрмираат дека преземаат мерки за пронаоѓање на исчезнатото лице.