Македонија,Крими хроника

Исчезна петнаесетгодишно момче од Гостивар

Исчезна петнаесетгодишно момче од Гостивар
Исчезна петнаесетгодишно момче од Гостивар

Петнаесетгодишно момче од село Беловиште вчера било пријавено за исчезнато во полициската станица во Гостивар.

Исчезнувањето го пријавил дедото на малолетникот, седумдесети осумгодишниот Ш.А.

Од МВР велат дека работат на пронаоѓање на малолетното момче.