Крими хроника

Исчезна петнаесетгодишник

Исчезна петнаесетгодишник
Вработен во Заводот за згрижување на деца и младинци со посебни потреби пријавил дека околу 18 часот вчера од установата се одалечил петнаесетгодишник.

Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.