Спорт

Исчезна српски ватерполист, по него трага Интерпол

Исчезна српски ватерполист, по него трага Интерпол
Исчезна српски ватерполист, по него трага Интерпол

Исчезна српскиот ватерполист Урош Вуковиќ (17).

Како што пишуваат тамошните медиуми, наводно момчето побегнало од дома. Исто така се шпекулира дека оставил проштално писмо на неговите родители.

По ватерполистот трага цела Србија, но и Интерпол.