понеделник, 24 октомври 2016  |  Вести денес: 28

Исчезнаа две малолетнички

МВР презема мерки за пронаоѓање на исчезнатите девојки.

полиција

Последни вести

Жена од Драчево на возраст од 39 години вчера пријавила дека исчезнала нејзината 16-годишна ќерка.

Вчера, исто така, социјален работник во Домот„25-ти Мај“ пријавила дека на 9 октомври од домот взаминала и се уште не се вратила 17-годишна штитеничка.

МВР презема мерки за пронаоѓање на исчезнатите девојки.

Најчитани вести