Македонија,Крими хроника

Исчезнаа мајка и син од Куманово

Исчезнаа мајка и син од Куманово

Мајка и син од Куманово исчезнаа. Станува збор за 31-годишната Е.А. и нејзиниот седумгодишен син.

Случајот во полиција во текот на вчерашниот ден го пријавила свекрвата на исчезната Е.А., 60 годишната Д.А.

Исчезнаа мајка и син од Куманово
Исчезнаа мајка и син од Куманово

Според исказот на Д.А. исчезнатите мајка и син од Куманово, за последен пат биле видени минатата среда, на 19-ти август. Полицијата превзема мерки за пронаоѓање на лицата.