Македонија

Исчезната малолетна штитеничка од Домот „25-ти Мај“

Исчезната малолетна штитеничка од Домот „25-ти Мај“

Штитеничка од Домот „25-ти Мај“, вчера околу 15 часот е пријавена за исчезната во полициската станица во Чаир.

Имено,13 годишното девојче во неделата во 10 часот заминала од Домот во непознат правец.

Министерството за внатрешни работи презема мерки за пронаоѓање на малолетното девојче.