четврток, 20 октомври 2016  |  Вести денес: 52

Исчезна 17-годишен штитеник од ЈУЗ „Ранка Милановиќ“

Missing_promo_Titlecard

Поврзани вести

Исчезна 17 –годишен годишен штитеник од Велес од ЈУЗ „Ранка Милановиќ“.

Настанот во полиција го пријавил воспитувачка. Таа посочила дека момчето за последен пат било видено на 2-ри јуни околу 08, 00 часот.

Најчитани вести