Македонија

Исчезна 18-годишна девојка од село Чајле

Исчезна 18-годишна девојка од село Чајле

Исчезна 18 – годишната Ф.Е. од село Чајле.

Настанот во полиција вчера го пријавил нејзиниот татко Љ.Е(44), кој посочил дека од од 20-ти март неговата ќерка не се вратила дома.