Македонија

Исчезна битолчанецот Стеван Јовчевски

Исчезна битолчанецот Стеван Јовчевски

Битолчанецот Стеван Јовчевски исчезнал во саботата. Стеван има 84 години, а последен пат бил виден пред неговиот дом на улицата „Солунска“.

Носел кафеави пантолони, сива вентијага,  а  на главата носел бело капче.

Со себе не носел никакви документи, ниту пак го носел  мобилниот телефон,  кој го оставил во својот дом.

Семејството ги замолува сите оние кои ќе го забележат исчезнатиот  Стеван Јовчевски да се јават кај неговата ќерка,  Јагода на тел. 076-431-928.