Крими хроника

Исчезна девојче во Гостивар

Исчезна девојче во Гостивар

Во полициската станица-Гостивар, на 20 февруари, Г. Б (38) пријавила дека истиот ден околу 11 часот  од семејниот дом се оддалечила нејзината петнаесетгодишна ќерка.

Полицијата работи на пронаоѓање на лицето.