Македонија,Крими хроника

Исчезна малолетник од Скопје

Исчезна малолетник од Скопје
Исчезна петнаесетгодишно момче од Гостивар

Четиринаесет годишно лице пред четири дена исчезна од дома.

Случајот во полиција вчера го пријавила старателката Ф.И. (32) од Скопје.

Од МВР информираат дека ги превземаат сите потребни мерки за пронаоѓање на лицето.