Македонија,Крими хроника

Исчезна маж од Скопје

Исчезна маж од Скопје

Шеесет и едногодишниот К.М. од Скопје вчера пријавил дека пред петнаесет дена исчезнал нејзиниот брат, шеесет и осумгодишниот С.М.

Од МВР информираат дека преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.