Македонија,Крими хроника

Исчезна момче од струшко Велешта

Исчезна момче од струшко Велешта

Педесетгодишниот Б.К. од струшко Велешта вчера во полициска станица пријавил дека на триесетти јануари исчезнал неговиот син, дваесет и седумгодишниот У.К.

СВР Охрид превзема мерки за пронаоѓање на лицето.