Македонија,Крими хроника

Исчезна осумнаесетгодишна девојка од Скопје

Исчезна осумнаесетгодишна девојка од Скопје
Исчезна петнаесетгодишно момче од Гостивар

Педесетгодишниот С.Ш. вчера во полициската станица Гази Баба пријавил дека истиот ден исчезнала неговата осумнаесетгодишна ќерка, Е.Ш.

Од МВР велат дека преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.