Македонија,Крими хроника

Исчезна осумнаесетгодишна девојка

Исчезна осумнаесетгодишна девојка

Педесет и осумгодишниот Џ.А. вчера во полициската станица Теарце пријавил дека на 25. овој месец исчезнала неговата осумнаесетгодишна М.А.

Од МВР информираат дека преземаат мерки за пронаоѓање на девојчето.