Македонија,Крими хроника

Исчезна осумнаестгодишна девојка од Тетово

Исчезна осумнаестгодишна девојка од Тетово

На 19.10.2014 година во 13,00 часот во СВР Тетово, Д.М.(49) пријавила дека на 17.10.2014 година во 07,30 часот од дома за на училиште излегла нејзината ќерка И.Д.(18), по што не се вратила.

Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.