Македонија,Крими хроника

Исчезна петнаесетгодишна штитеничка на домот „25-ти Мај“

Исчезна петнаесетгодишна штитеничка на домот „25-ти Мај“

На 01.08.2014 година во ПС-Чаир, од страна на социјален работник во Дом „25-ти Мај“, било пријавено дека на 31.07.2014 година во непознат правец се оддалечила петнаесет годишна штитеничка на домот.

Се преземаат мерки за пронаоѓање на истата.