Македонија,Крими хроника

Исчезна штитеник од домот „25-ти Мај“

Исчезна штитеник од домот „25-ти Мај“

Вчера во 14,30 часот во во полициската станица Чаир, социјален работник вработен во ЈУЗДВ Дом „25-ти Мај“, пријавила дека истиот ден околу 08,30 часот самоволно се оддалечил 13 годишен штитеник на домот. Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.