Крими хроника

Исчезна жена од Неготино

Исчезна жена од Неготино

Четириесетгодишен неготинец вчера пријавил во полицја дека во вторникот од дома во непознат правец се оддалечила неговата 22-годишна сопруга Ц.К.

МВР  превзема мерки за пронаоѓање на исчезната жена.