Македонија

Исчезнатото девојче од Демир Капија се врати дома

Исчезнатото девојче од Демир Капија се врати дома

Исчезнатата малолетничка од Демир Капија се вратила дома.

Нејзината мајка вчер се јавила во полиција и информирала дека девојчето е дома. Не се соопштува каде било девојчето кое има 17 години.

Семејството на девојката живее во Шведска и во Демир Капија биле на годишен одмор. Мајката на девојчето била од Македонија.

Девојчето во четвртокот околу 23 часот излегло од дома и ја немало се до вчера вечерта.