Македонија

Исчезнатото момче од Пробиштип се врати дома

Исчезнатото момче од Пробиштип се врати дома

Лицето З.Ј.(19) од Пробиштип кое на 07.11.2014 година беше пријавен за исчезнат, истиот се вратил дома, соопшти МВР.

Неговото исечзнување на 7-ми овој месец во полициската станица во Пробиштип, го пријавил таткото Ц.З.(51) од Пробиштип.

Тинејџерот се водеше како изчезнат една недела.