Магазин

Исчистете го забниот камен со помош на ореви!

Исчистете го забниот камен со помош на ореви!

Имате проблем со забен камен? Вратете ја насмевката на вашето лице со помош на моќната смеса од ореви.

Ви требаат само 40 грама излупени ореви и чаша со вода.

 

Начин на подготовка: 

Варете ги оревите во водата околу дваесетина минути. Потоа процедете и оставете ја течноста да се излади. Потопете ја четкичката за заби во течноста и тријте ги забите околу пет минути.

Овој третман практикувајте го трипати дневно  додека изчезне забниот камен.