недела, 23 октомври 2016  |  Вести денес: 25

Искористете ги нозете на најдобар можен начин во кревет (1)

sex-1370716932-3860

Последни вести

Сакате да го подобрите сексуалното задоволство? Тука можете да дознаете како. Поедноставно е од тоа што мислите.

Супер раширени ножици

Во позата ножици, наместо едноставно да ги пуштите вашите нозе преку неговите, подигнете ја едната и придржете ја со рацете. Така ќе ја раширите и ќе ја направите чувствителна V зоната и со интензитет ќе го чувствувате тоа што го прави.

Секси стисок

Кога тој е одозгора, соберете ги нозете на тој начин да го наместите неговиот пенис да го допира вашиот клиторис.

Колено во вис

Подигнете едно колено до градите во текот на мисионерска поза така што ќе му помогнете да ја погоди вашата G точка. Експериментирајте прво со едната, а потоа и со другата нога за да активирате различни нервни завршетоци.

Секси мост

Легнете на грб, спуштете ги стапалата на кревет и подигнете ги колковите така да бидете во поза мост пред тој да влезе во вас. Оваа поза ги проширува сите ваши движења па можете да го насочувате на кој начин сакате. Уште еден обид: Поставете го вашето тело на тој начин вашата глава да биде свртена кон крајот на креветот, а нозете ставете ги на ѕид и подигнете се во мост.

Тој е фатен

Внесете уживање во сексот додека стоите до ѕид така што ќе ја повлечете едната нога на неговиот бур. Тоа ќе ви помогне попрегизно да го насочите кон вашата G точка.

Танц во скут

Ова е популарна техника со играње во скут поради ефектот на триење ќе го распамети. Додека седнува на столица гледајте го во лице и ставете ги вашите раце на потпирачот. Пречекорете една негова нова триејќи се од внатрешната страна на бутот.

Раширете ги

Во кучешката поза, раширете ги нозете најмногу што можете и приуштете му одличен поглед и подобро чувство.

Најчитани вести