Секс

Искористете ги нозете на најдобар можен начин во кревет (2)

Искористете ги нозете на најдобар можен начин во кревет (2)

Во првиот дел објаснивме седум пози со кои можете да го подобрите вашиот сексуален живот. Во вториот дел, исто така, има објаснување на уште седум пози преку кои користејќи ги нозете ќе доживеете поголемо сексуално задоволство.

Отворен повик

Едноставен чин на ширење на нозете дека тој ве гледа. Оваа глетка може да биде многу моќни- фатете го неговиот поглед, а потоа полека раширете ги нозете. Дури и тоа да го правите кога сте целосно облечени, тоа е секс сигнал кој целосно ќе го привлече.

Прекрстени нозе

Легнете на грб и подигнете ги колената на градите и потоа прекрстете ги нозете. Кога ќе влезе во вас, притиснете ги стапалата на неговите гради.

S&M игра

Соберете цврсто нозете пред тој да влезе во нас и натерајте го да ги раздвои за да му создадете чувство како да мора да ве има веднаш.

Топло-ладно

Кога е топол летен ден, застанете пред него во бикини или краток шорц и полека повлечете коцка лед по вашето тело од надоле кон нагоре, таа ќе почне да се топи и капи во вас.

Пеперутка

Седнете на стол и раширете ги нозете така што ќе ги ставите на наслонувачот на столицата кога тој ќе влезе во вас.

Поп ѕвезда

Старо, но добро: ставете ги своите нозе на неговите рамена кога тој е над вас. Положбата на голема стимулација за вас му овозможува на неговиот пенис целосно да влезе во вас, а нему ќе му се допадне притисокот на вашиот бут во неговите гради.

Повик за секс

За време на мисионерската поза со петите притиснете го за задникот. Не само што тоа ќе му овозможи да влезе подлабоко во вас и ќе му активира мноштво нерви на неговиот задник. На тој начин ќе ги ангажирате вашите мускули на нозете со што ќе ви се зголеми чувството на внатрешната страна на бутовите и колковите.