Крими хроника

Испил солна киселина и се фрлил во Вардар

Испил солна киселина и се фрлил во Вардар

Од извршените проверки било утврдено дека се работи за лицето Р.К. (55) од Скопје кој испил поголема количина алкохол и солна киселина. Тој од случајни минувачи бил изваден од реката и со возило на ИМП бил пренесен во УЦ-Скопје-Токсикологија. Од страна на СВР-Скопје излезено е на местото на настанот и се работи на целосно расчистување.