Магазин

Истакнете ја убавината на вашите очи со сенките Chubby Stick на Clinique

Истакнете ја убавината на вашите очи со сенките Chubby Stick на Clinique

chubby

Нежната кремаста боја воопшто нема да ја чувствувате, а вашите очи ќе бидат истакнати.

Специјално дизајнираната амбалажа во вид на молив овозможува нанесувањето на овие сенки да биде мошне лесно. Доколку сакате понежен изглед, само еднаш нанесете од оваа сенка, а доколку сакате поистакнат изглед тогаш нанесете уште еден слој.

Оваа сенка за очи трае долго, а специјално дизјанираната амбалажа ќе направи шминкањето да биде мошне лесно. Нема потреба од острилки и дополнителни апликатори, доволно е само еднаш да го завртите моливчето и ќе добиете повеќе сенка.