Свет

Италијанската морнарица спаси 73 илегални имигранти

Италијанската морнарица спаси 73 илегални имигранти

Италијанската воена морнарица утрово спаси 73 илегални имигранти јужно од островот Лампезуда.

Во истиот чамец имало и осумнаесет безживотни тела.