Македонија

ИТНО е потребна помош: На Зоран му треба ново срце!

ИТНО е потребна помош: На Зоран му треба ново срце!

Да му помогнеме на Зоран Ѓорѓиевски на кој му е потребна итна трансплантација на срце во странство која чини од 300.000 до 500.000 евра.

Сумата е огромна и семејството апелира за помош од сите хумани граѓани.

Да спасиме еден млад живот. Да подадеме рака кога најмногу треба. Срцето на Зоран нема време за чекање.

Да покажеме дека имаме големи срца СЕГА.

Со секој повик на 070143116 се донираат 100 денари за оперцијата на Зоран Ѓорѓиевски