Балкан

Итно опериран легендарниот актер Драган Николиќ

Итно опериран легендарниот актер Драган Николиќ

Легендарниот актер Драган Николиќ е опериран во Белград.

Тој е опериран на Клиниката за дигестивни болести на Клиничкиот центар во Белград од страна на прочуен хирург.

Славниот актер по операцијата се чувствува добро, а покрај него и е неговата сопруга Милена Дравиќ, пренесуваат српските медиуми.