Македонија,Политика

Иванов го посети струшко Октиси

Иванов го посети струшко Октиси

Претседателот Ѓорѓе Иванов, денеска имаше средба со жителите на струшкото село, Октиси, кои му изразија голема поддршка за претстојните претседателски избори.

Иванов пред жителите на Октиси ја претстави својата изборна програма и порача дека ќе продолжи неговото залагање за безбедна држава, за силно стопанство и за образована младина.

 

oktisi2

 

oktisi3