среда, 26 јули 2017  |  Вести денес: 0

Иванов: Илјадници деца се едуцираа во канцелариите, а некој се осудува да ги пали и демолира

Лесно е да се заведе толпа, но тешко се контролира, рече Иванов.

ИВАНОВ

Последни вести

Тие млади деца кои влегле и ја запалиле народната канцеларија, треба да знаат дека тоа не е моја лична канцеларија таа е канцеларија на граѓаните. Илјадници луѓе добија помош и поддршка од таа канцеларија. Илјадници млади деца се промовираа и едуцираа преку таа канцеларија. Им ја убивате надежта на сите нив? Што сакате со тоа да постигнете, праша претседателот Иванов.

Најчитани вести