Македонија

Иванов ја донираше платата за настраданите од поплавите

Иванов ја донираше платата за настраданите од поплавите

Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, ја донираше својата месечна плата во Фондот за помош на настраданите од неодамнешните поплави во Скопје.

Истовремено упати повик до сите државни и јавни функционери да го сторат истото. Сега е момент за хуманост на дело.