Македонија

Иванов ќе прими претставници од професорскиот и од студентскиот пленум

Иванов ќе прими претставници од професорскиот и од студентскиот пленум

Претседателот Ѓорге Иванов денеска ќе прими претставници на професорскиот и на студентскиот пленум, информира неговиот кабинет.

Иванов одговори позитивно на нивното барање за средба на која тие ќе му ги изнесат своите ставови за предложените реформи во високото образование.