Македонија

Иванов: Ни на крај памет не ми е да помилувам педофили, наркодилери и силеџии на избори

Иванов: Ни на крај памет не ми е да помилувам педофили, наркодилери и силеџии на избори

Ни на крај памет не ми паднало и не ми паѓа да помилувам педофили, наркодилери, силеџии на избори, терористи и екстремисти, истакна претседателот Ѓорге Иванов, одговорајќи на новинарско прашање.

– Како и досега, ќе го правам исклучиво она што е исправно и она што е во интерес на државата, рече Иванов по средбата со државниот секретар на ватикан Пјетро Паролин.