Македонија,Политика

Иванов од Вевчани: Ја барам вашата поддршка да продолжиме во развојот

Иванов од Вевчани: Ја барам вашата поддршка да продолжиме во развојот

Jа барам вашата поддршка за да продолжиме да работиме на развој на инфраструктурата, културниот живот, туризмот. За да може цела Македонија да се гордее со Вевчани, порача актуелниот претседател Иванов на денешниот митинг во Вевчани.

vevcani500

Предизборната кампања ВМРО-ДПМНЕ ја започна вчера во Охрид пред над 50.000 граѓани, а  предизборниот караван на владејачката  ВМРО ДПМНЕ продолжи во градот на поезијата Струга.

1vevcani500
– Ве очекувам за заедно да извојуваме уште една голема, двојна победа за Македонија. Државата пред сè. Македонија пред сè, порача Иванов од Вевчани.

2vevcani500

3vevcani500

4vevcani500

5vevcani500