среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Иванов во посета на јужната гранична линија

Иванов помилува 45 осудени лица

Иванов помилува 45 осудени лица

Поврзани вести

Претседателот Ѓорге Иванов денеска ќе ја посети јужната гранична линија на Република Македонија, во подрачјето зафатено со илегални мигранти и бегалци.

Предвидено е надлежните припадници на МВР да го информираат Иванов за преземените мерки и активности, како и за севкупната состојба на терен.

Најчитани вести